Afslanken

mini-orchidee-ed9ab10c-10ab-4efb-b2a2-3d2d2852fbbd

De succesvolle afslanktherapie

De afslanktherapie is bedoeld voor iedereen die zichzelf, om wat voor reden dan ook, te dik vindt en wil leren daar zelf blijvend verandering in te brengen. De meeste mensen lukt het, met meer of minder moeite, kilo’s af te vallen. Meestal echter is het een tijdelijk effect. Een streng dieet houdt niemand levenslang vol. De afslanktherapie vlg. dr. Joosse omvat dan ook 2 doelstellingen: * op een verantwoorde, gezonde en zo prettig mogelijke manier te komen tot gewichtsvermindering. * nadat u uw doel bereikt heeft, NIET wéér dik worden. De afslanktherapie bestaat in de regel uit 3 vaste onderdelen: ASYRA-doormeting, acupunctuurbehandeling & dieetbegeleiding. De ASYRA-doormeting hebt u in totaal 3 behandelingen nodig, gedurende uw afslankperiode. Dit is nodig om uw gezondheid optimaal te bewaken, de bestaande tekorten aan voedingsmiddelen op te sporen en deze aan te vullen en (aan het einde van uw afslankproces) om uw systeem weer in balans te brengen!

Hoe werkt het?
De Ooracupunctuurbehandeling vindt meestal uitsluitend plaats aan beide oorschelpen.

U krijgt dan 10 naalden in het dominante oor en 1 naaldje in het andere oor.
Deze naaldjes blijven ongeveer 30 minuten zitten, waarna ze weer verwijderd worden.

De behandeling heeft 2 effecten:
A. Uw hongergevoel vermindert.
B. Tevens worden uw gedachten, zolang u consequent op dieet gaat, NIET zo door voedsel in beslag genomen.

Daardoor kunt u het dieet beter volhouden! U voelt wel iets van de naaldjes, doch echt pijnlijk is het niet. De dieetbegeleiding is zeer individueel.

Daarbij kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden:

Methode 1
Gewoon Dieet

Hiermee kunt u gemiddeld 1/2 kg. gewichtsverlies per week verwachten.

Mogelijkheid A “standaard dieet”  U kunt  kiezen voor de reeds door ons samengesteld en uitgebalanceerde “Gewoon dieet” methode.

Mogelijkheid B “afgestemd dieet” Dit houdt in, dat we samen een dieet maken afgestemd op uw situatie. U krijgt geen standaard dieet, maar een voor u zo geschikt mogelijk dieet na de metingen met de zgn. “Food Sensitivity List” van Asyra.

De totale hoeveelheid behandelingen hangt uiteraard af van uw totale gewenste gewichtsvermindering en de snelheid waarmee u wilt afslanken.  Wilt u voor de feestdagen of zomermaanden een gezond en beter figuur hebben maakt u nu een afspraak.

De kosten van het 1ste consult en bij iedere nieuwe meting is € 150,- incl. afgestemde ASYRA homeopathie om de schildklierfunctie te activeren ter ondersteuning van uw afslankproces en  incl. ooracupunctuur, maar excl. de benodigde Voedingssupplementen.

Daarna (ook als onderhoud) € 75,- per keer voor losse ooracupunctuurbehandeling iedere 2 weken totdat uw streef- of ideaalgewicht bereikt wordt. Indicatie: tot 5 kg. gewichtsverlies (per persoon anders!)
Het Gewoon Dieet is ook nodig als overgangsfase voordat u van 0-Cal. dieet naar weer “normaal” gaat eten.

Indien u aanvullend verzekerd bent, wordt ook deze behandeling vergoed volgens de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering!

Deze methode is NIET voor nieuwe patiënten voor afslanken en alleen aan te raden voor mensen die al ooit eerder bij ons voor het afslanken zijn geweest óf voor het onderhouden van het door u behaalde afslankresultaten!

*

Methode 2
0-Cal. Dieet “Intensieve Kuur”

Intensieve KUUR Afslanken, nu met € 75,- extra korting voor alle (nieuwe & bestaande) patiënten!

Als u snel, gezond en intensief wilt afslanken hebben wij deze mogelijkheid voor u. Dit houdt in, dat u voor een 0-Cal. dieet kiest; hierbij eet u (in de eerste 6 dagen) dus absoluut niets, daarna is het max. 500 Cal. per dag. Uiteraard nemen we wel maatregelen, zodat u gezond en fit blijft!

U komt 1x per week, gedurende 6 weken.
Per sessie duurt 30-60 min. Gemiddeld genomen kunt u hiermee 1 ½ tot 2 kg. gewichtsverlies per week verwachten Indicatie: 10 – 15 kg. gewichtsverlies (per persoon anders!)

Kosten (zonder korting):
* 3x Asyra metingen in die 6 weken incl. 3x ooracupunctuur € 450,-
* 3x Ooracupunctuur-behandelingen extra  € 225,-
* Het complete pakket Voedingssupplementen € 150,-
Voor deze 6 weekse kuur zijn de TOTALE kosten eigenlijk € 825,-

Als INTENSIEVE KUUR voor deze 6 weekse kuur zijn de totale kosten nu € 750,- INCLUSIEF het “complete(!)” pakket Voedingssupplementen, het benodigde Homeopathisch middel en 3x ASYRA doormetingen (om u te helpen afslanken en om uw systeem te detoxen en in balans te brengen) EN wekelijks oor-acupunctuurbehandeling voor géén honger gevoel!
Het doel is binnen zo kort mogelijke termijn veilig, gezond EN effectief uw streefgewicht bereiken.

Binnen 6 wk. kunt u met deze beproefde methode ca. 10 kg. (of meer) gewichtsverlies verwachten. Daarna kunnen wij een speciaal afgestemd voedingsprogramma samenstellen, teneinde het bereikte resultaat te kunnen handhaven!
Dat is een afgestemd dieet d.m.v. Asyra meting (FSL/  “Food Sensitivity List” programma).
Totaal aantal consulten: 6 (1x pw.)

U kunt de totale kosten bij uw eerste consult per PIN betalen of vooraf overmaken naar ons rekeningnummer NL81 KNAB 0258007486  t.n.v. Fang Lan Balance Acupuncture o.v.v. ‘Intensieve Kuur Afslanken’ + uw naam en geb. datum. Het betaalde (evt. ongebruikte/ resterende) bedrag is helaas niet retourneerbaar! De bankafschrift geldt als uw betaalbewijs.